Privatumo politika

  •  UAB „NUKAS“ (juridinio asmens kodas 121791490;  adresas – Antakalnio g.42-44, LT-02189 Vilnius) yra interneto parduotuvės www.nukas.lt duomenų valdytojas. „Nukas“ rūpinasi, kad Jūsų asmens duomenys būtų saugūs ir tvarkomi galiojančių teisės aktų nustatyta tvarka. UAB "Nukas" įregistruotas pagal asmens duomenų valdytojų valstybės registre  ir suteikto duomenų valdytojo identifikavimo kodą P6724.

    Duomenų pateikimas interneto parduotuvėje
    Užsakymo ar registracijos formoje Jūs turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ar užsakymą arba apriboti Jūsų galimybes naudotis interneto parduotuve. Jūsų duomenims pasikeitus, prašome juos nedelsiant atnaujinti, jei esate registruotas vartotojas www.nukas.lt sistemoje.

    Mes gerbiame Jūsų teisę į privatumą. „Nukas.lt“ tvarko Jūsų asmens duomenis tam, kad apdorotų Jūsų prekių užsakymus, išspręstų klausimus, susijusius su prekių pateikimu ar pristatymu, bei vykdytų kitus sutartinius ar Lietuvos Respublikos teisės aktų įpareigojimus.

    Pateikdami užsakymą Jūs privalote nurodyti: el. pašto adresą, vardą, pavardę, telefono numerį, adresą; pristatymo adresą (kai norite, jog prekes pristatytų kitu adresu), priimančio prekes asmens vardą pavardę, telefono numerį (kai prekes priima kitas asmuo), įmonės pavadinimą (jei pageidaujate pristatymo į darbovietę); pristatymo laiką ir atsiskaitymo būdą.

    Ne asmeninius Jūsų duomenis, t.y. duomenis susijusius su Jūsų įsigytomis prekėmis, mes galime naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų asmens tapatybės.

    Naujienlaiškiai
    Asmens duomenų apsaugos įstatymo nustatyta tvarka Jūsų asmens duomenys (el. paštas) gali būti naudojami tiesioginės rinkodaros tikslu (naujienlaiškių siuntimui). Naujienlaiškiai Jums gali būti siunčiami gavus Jūsų sutikimą (šį sutikimą Jūs duodate, įvesdamas savo el. pašto adresą į naujienlaiškio užsakymo formą arba registracijos formoje pažymėdami, jog sutinkate gauti „nukas.lt“ pranešimus apie nuolaidas, išpardavimus ir specialius pasiūlymus). Bet kuriuo atveju, Jūs visada turėsite galimybę atsisakyti naujienlaiškių sekdami nuorodas naujienlaiškyje.

    Pasirinkimo laisvė
    Jūs patys sprendžiate, kokius savo duomenis atskleisti. Nutarę neatskleisti savo duomenų, Jūs prarandate galimybę naudotis kai kuriais www.nukas.lt svetainės ištekliais. Vartotojai, nusprendę neužsisakyti nemokamų naujienlaiškių, negaus informacijos apie nuolaidas, išpardavimus ir specialius pasiūlymus. Prisiregistravę www.nukas.lt Jūs galėsite išsaugoti pristatymo adresą (tai patogu užsakant pakartotinai), tikrinti užsakymų būsenas, peržiūrėti užsakymų istoriją, mėgstamiausių prekių sąrašą, užsisakyti naujienas.

    Slapukai
    Į jūsų kompiuterį „nukas.lt“ gali įrašyti slapukų (angl. cookies). Slapukas – tai mažas duomenų rinkinys, kuris naudojamas, renkant tam tikrą informaciją apie jūsų kompiuterį. Pavyzdžiui, ar dažnai lankotės mūsų svetainėje, ką veikiate apsilankę. Duomenų rinkiniuose nėra asmeninės informacijos, bet jei teikiate tokią informaciją mums, pvz., registruodamiesi mūsų svetainėje, tai gali būti nuoroda į informaciją, esančią duomenų rinkinyje. Jūs galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant. Paskaitykite savo naršyklės instrukcijas ar tiesiog sužinokite daugiau apie šias funkcijas. Jei pasirenkate nepriimti slapukų, gali būti, kad negalėsite naudotis interaktyviomis šios ar kitos svetainės savybėmis.

    Saugumas
    Bendrovė imasi visų priemonių, kad apsaugotų Jūsų asmeninius duomenis, įgyvendindama teisės aktų numatytas organizacines ir technines duomenų saugumo priemones. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

    Asmens duomenų teikimas trečiosioms šalims
    Bendrovė neteikia asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus įstatymų nustatytais atvejais ir tvarka, pvz., Lietuvos Respublikoje veikiantiems teismams, antstoliams, teisėsaugos institucijoms, Valstybinei mokesčių inspekcijai ar kitiems teisėtą interesą turintiems tretiesiems asmenims. Jūsų kontaktinė informacija gali būti perduodama mūsų partneriams, teikiantiems prekių pristatymo ar kitas su Jūsų užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas.

    Informacija apie nepilnamečius
    Mes patariame tėvams ir globėjams išmokyti savo vaikus atsargiai ir atsakingai naudoti savo asmeninius duomenis internete. Nepilnamečiai neturėtų pateikti savo asmeninių duomenų svetainėje be savo tėvų ar globėjų sutikimo. Naudotis el. parduotuvės paslaugomis gali visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus; nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai savarankiškai disponuojama savo uždarbiu ar stipendija; visų nurodytų asmenų įgalioti atstovai.

    Nuorodos į kitus interneto puslapius
    Šios privatumo nuostatos taikomos interneto svetainei www.nukas.lt. Pradžios tinklalapyje gali būti nuorodų į tinklalapius, kuriems šios privatumo nuostatos netaikomos. Išeidami iš mūsų svetainės susipažinkite su kitų tinklalapių, kurie gali naudoti Jūsų asmeninę informaciją, privatumo nuostatomis.

    Jūsų teisės
    Jūs, kaip duomenų subjektas, turite teisę:
    žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
    gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu tvarkomi, kokiems duomenų gavėjems teikiami ir buvo teikti bent per paskutinius vienerius metus;
    reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų nuostatų;
    nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys.
    Šios teisės įgyvendinamos Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir duomenų valdytojo patvirtintų Asmens duomenų tvarkymo taisyklių nustatyta tvarka, kreipiantis į duomenų valdytoją ir pateikiant asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. UAB „Nukas", gavusi Jūsų prašymą dėl asmens duomenų tvarkymo, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo kreipimosi dienos, pateiks Jums atsakymą. Jei dėl šių privatumo nuostatų aprašymo Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@nukas.lt.

    Privatumo nuostatų keitimas
    Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo nuostatas apie tai pranešdami interneto parduotuvėje. Jei Jūs po šių nuostatų pakeitimų naudojatės interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikytina, kad Jūs sutikote su nuostatų pakeitimu. Informaciją apie visus mūsų privatumo nuostatų pasikeitimus pranešime mūsų svetainėje ir kitose vietose, kur tai yra būtina.

    Asmens duomenų tvarkymas
    Jūs sutinkate, kad asmens duomenys, kuriuos Jūs savo noru pateikiate registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis privatumo nuostatomis.

    Baigiamosios nuostatos
    Šioms Privatumo nuostatoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi nesutarimai dėl šių nuostatų vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Jei dėl šių privatumo nuostatų aprašymo Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@nukas.lt. 

    SLAPUKAI (COOKIES)

    Slapukai – mažos rinkmenos, kurios yra siunčiamos į vartotojo tinklo naršyklę, bei pirmą kartą apsilankius svetainėje patalpinamos naršančiųjų kompiuteriuose ar kituose įrenginiuose. Vėliau svetainėje slapukai naudojami, siekiant užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui, kuomet identifikuojamas vartotojo kompiuteris bei palengvinama prieiga prie tinklapio ar jame esančios informacijos, taip kuo patogiau vartotojui pritaikant svetainės turinį.

     

    SLAPUKAI NAUDOJAMI ŠIAIS TIKSLAIS:

    • Siekiant užtikrinti sklandų svetainės naudojimą, veikimą bei naršymo proceso po svetainę palengvinimą.

    • Atpažinti svetainę lankiusį vartotoją bei išsaugoti informaciją apie pirkimo metu įdėtas prekes ar paslaugas į krepšelį bei įvestus duomenis, kad sekantį kartą vartotojui perkant nebereikėtų pakartotinai įvedinėti savo duomenų iš naujo (jei perkama naudojantis tuo pačiu kompiuteriu ar kitu įrenginiu kaip ir pirmąjį kartą).

    • Vartotojo lankymosi svetainėje trukmės, dažnumo stebėjimui bei statistinės informacijos rinkimui, siekiant geriau suprasti vartotojo naršymo elgseną tinklalapyje bei tikslinės rinkodaros orientavimui.

     

    SVETAINĖJE NAUDOJAMI ŠIE SLAPUKAI:

     

    TINKLALAPIO NAUDOJAMI SLAPUKAI

    Slapuko pavadinimas

    Slapuko paskirtis

    Gyvavimo trukmė

    hl

    Skirtas vartotojo svetainės kalbos pasirinkimo išsaugojimui.

    1 metai

    PHPSESSID

    Skirtas svetainės funkcionalumo vientisumo užtrikrinimui.

    Pasibaigus naršymo sesijai

    session

    Skirtas sesijos metu suteikti galimybę vartotojui greičiau naršyti puslapyje.

    2 val nuo įdiegimo/atnaujinimo

    user_id

    Skirtas vartotojo identifikavimui.

    100 dienų

    cookieconsent_status

    Skirtas išsaugoti vartotojo sutikimą su slapukų naudojimu.

    1 metai

    attr_filter_clear_all

    Skirtas sesijos metu tinkamo prekių filtravimo veikimo užtikrinimui.

    Pasibaigus naršymo sesijai

    GOOGLE ANALYTICS SLAPUKAI

    _gat, _ga, _git

    Google Analytics slapukas, skirtas vartotojams atskirti.

    2 metai

    __utma

    Google Analytics slapukas, skirtas atskirti lankytojus ir naršymo sesijas.

    2 m. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    __utmb

    Google Analytics slapukas, skirtas naujų sesijų nustatymui.

    30 min. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    ___utmc

    Google Analytics slapukas, skirtas naujų lankytojų nustatymui

    Pasibaigus naršymo sesijai

    __utmt

    Google Analytics slapukas, suteikiantis informaciją, kaip vartotojas pasiekia puslapį.

    6 mėn. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    __utmz

    Google analytics slapukas, saugantis kintamus lankytojo duomenis.

    6 mėn. nuo įdiegimo/atnaujinimo

    1P_JAR, APISID, CONSENT, HSID, NID, SAPISID, SSID, SID

    Google Analytics slapukas, skirtas sesijos įgalinimui

    2 metai

    SIDCC

    Google Analytics slapukas, skirtas naudotojų duomenų nuo neteisėtos prieigos apsaugojimui.

    2 mėn.

    GOOGLE SLAPUKAI

    AID, S, DSID, TAID

    Google slapukai, skirti reklamos tikslams.

    2 mėn.

    FACEBOOK SLAPUKAI

    _js_reg_fb_ref

    Facebook slapukas, skirtas reklamos tikslams.

    Iki seanso pabaigos

    datr

    Facebook slapukas, skirtas naudotojo identifikavimui.

    2 metai

    Fr, sb

    Facebook slapukas, leidžiantis Facebook socialiniui tinklui rodyti reklamą.

    3 mėn.

    locale

    Facebook slapukas, saugantis informaciją apie vartotojo kalbos pasirinkimą Facebook paslaugoje.

    7 dienos

    reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref

    Facebook slapukas, saugantis informaciją, apie tai, koks paskutinis tinklapis buvo atidarytas vartotojo, kuris naudojosi Facebook paslauga.

    Iki naršyklės uždarymo

    wd

    Facebook slapukas, kuris reguliuoja Facebook puslapio dydį vartotojo ekrane.

    Iki seanso pabaigos

    Slapukų (cookies) politika paskutinį kartą peržiūrėta 2018-05-25

     

    SLAPUKŲ IŠJUNGIMAS

    Vartotojas bet kada gali ištrinti arba užblokuoti dalį ar visus įrašytus slapukus savo kompiuteriuose ar kituose įrenginiuose, pakeisdamas savo naudojamos naršyklės nustatymus. Daugiau informacijos apie slapukų ištrynimą ar užblokavimą galima rasti naudojamos naršyklės gamintojo svetainėje. Atkreipiame dėmesį, kad atlikus šiuos veiksmus, kai kurios svetainės funkcijos gali dalinai arba visiškai nebeveikti bei būti neprieinamos.

    Svetainėje gali būti naudojami trečiųjų šalių (partnerių, statistikos rinkimo sistemų, bendravimo sistemų ir pan.) įskiepiai, kurie taip pat naudoja slapukus savo tinkamo funkcionalumo užtikrinimui. Pabrėžiame, kad svetainės valdytojas nekontroliuoja, negali būti ir nėra atsakingas už trečiųjų šalių naudojamus slapukus, turinį bei šių tinklapių taikomą privatumo apsaugą, su kuria kiekvienu atveju rekomenduojame susipažinti individualiai.

    Prekių nėra.