Žindyvių sultys iš raudonų vaisių
Žindyvių sultys iš raudonų vaisių
Kodas: 2339- Su geležimi, jodu, vitaminais, cinku.
- Nepridėta cukrų, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
Tūris500 ml
Sudedamosios dalys: vaisių sultys (100%) (nerūgščių obuolių sultys iš sulčių koncentrato, nerūgščių raudonų vynuogių sultys, juodųjų serbentų sultys iš sulčių koncentrato, aronijų sultys iš sulčių koncentrato), L-askorbo rūgštis, geležies sulfatas, cinko sulfatas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, tiamino hidrochloridas,
kalio jodatas, D-biotinas, cianokobalaminas.
Maistingumas | 100 ml | 200 ml |
energinė vertė kJ/kcal | 210 kJ/50 kcal | 424 kJ/100kcal |
riebalų, | 0,4 g | 0,8 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,0 g | 0,0 g |
angliavandenių | 11,5 g | 23,0 g |
-iš kurių cukrų | 10,6 g | 21,2 g |
baltymų | 0,1 g | 0,2 g |
druskos | <0,05 g | <0,05 g |
Maistingumas | 100 ml | 200 ml |
RVK¹ (1 porcijos) |
geležies | 5 mg | 10 mg | 71% |
cinko | 2,75 mg | 5,5 mg | 55% |
jodo | 65 ug | 130 ug | 87% |
vitamino C | 37,5 mg | 75 mg | 94% |
vitamino B₁ | 0,35 mg | 0,7 mg | 64% |
vitamino B₂ | 0,40 mg | 0,8 mg | 57% |
vitamino B₆ | 0,5 mg | 1,0 mg | 71% |
vitamino B₁₂ | 1,0 ug | 2,0 ug | 80% |
biotino | 11,25 ug | 22,5 ug | 45% |
¹referencinio vartojimo kiekio procentas porcijoje |
Nėštumo ir žindymo laikotarpiu rekomenduojama per parą išgerti 1-2 stiklines sulčių. Prieš vartodami suplakite. Neatidarytą butelį laikyti kambario temperatūroje. Atidarius, nesuvartotą likutį laikyti šaldytuve, suvartoti per 3 dienas. 1 butelyje yra 2,5 porcijos.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas